meterN 1.0

Talks about metering
EdoFede
Posts: 13
Joined: Thu Mar 07, 2019 1:54 pm
Contact:

Re: meterN 1.0

Post by EdoFede » Sun Sep 08, 2019 10:36 am

Hi,

the other meters works fine :(
Just the power meter (and dial) is reporting 0W.

No errors in the browser console.


I've seen now in the dashboard page a "communication lost" on top of the page:
(note that all 4 values of voltage, current, frequency and cos φ are returned live and without any problem, even in the index page)

Image


Any idea?

Thank you!

jeanmarc
Posts: 1809
Joined: Thu Aug 29, 2013 7:16 am

Re: meterN 1.0

Post by jeanmarc » Sun Sep 08, 2019 11:22 am

oh that mean your mN_LIVEMEMORY.json is too old.
Maybe, it's locked.. try to remove it

EdoFede
Posts: 13
Joined: Thu Mar 07, 2019 1:54 pm
Contact:

Re: meterN 1.0

Post by EdoFede » Sun Sep 08, 2019 1:29 pm

Tried but no difference.

Instead, I've recreated the meters and now it works again! :)

Thanks for your support!

jeanmarc
Posts: 1809
Joined: Thu Aug 29, 2013 7:16 am

Re: meterN 1.0

Post by jeanmarc » Sun Sep 08, 2019 2:44 pm

Really odd :ugeek: If it's ever happen, take a look of mN_LIVEMEMORY.json file (content and time stamp)
cheers

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests